Mit kínálunk?

Családi házak-lakások takarítása

Győrben és környékén vállaljuk otthonod takarítását, professzionális gépekkel, környezetbarát tisztítószerekkel, megbízható kollégákkal. Garantáljuk a tiszta, higiénikus környezetet.


Rendszeres takarítás

Napi, heti, kétheti vagy egyénileg meghatározott rendszereséggel takarítjuk ki házad vagy lakásod. A szolgáltatás tartalmazza az összes helyiség, elektronikai eszköz portalanítását, bútorok, beredezések, tükrök tisztítását. Porszívózást, felmosást minden hozzáférhető helyen. Továbbá a szemetesek kiürítését, konyhában a mosogatást, gépek külső tisztítását, berendezések vízkőtelenítését. Fürdőszobákban a kádak, zuhanyzók, wc tisztítását, csaptelepek vízkőtelenítését.

Minden eszközt és tisztítószert biztosítunk!

Nagytakarítás

A rendszeres takarításban foglaltakon kívül a nagytakarítás keretein belül tartalmazza az ablakok és ablakkeretek külső-belső tisztítását. Az ajtók és keretek tisztítását, fertőtlenítését. Csövek, radiátorok, lámpák, búrák és kapcsolók takarítását.


Kertfenntartás

Lenyírjuk a füvet, lemossuk a térkövet és a járdákat. Kigazolunk és megmetszük a bokrokat, mert neked fontosabb dolgod is van ennél!

Egyedi igények

Minden olyan, ami a fentiekben nem szerepel, de tisztító takarítható, arra igényfelmérést követően, készséggel adunk ajánlatot!

Legyen szó akár, mosásról, vasalásról vagy kárpittísztításról.

Ha már úgyis ott vagyunk, kitakarítjuk és lemossuk az autókat is!